test-reviews


Europejska Grupa Medyczna
5.0
powered by Facebook
Urszula Krzemińska
Urszula Krzemińska
2019-08-27T14:46:30+0000
W dniu 24.07.2019 w Klinice leczenia zaćmy w Czeskim Cieszynie Provisus miałam usunięcie zaćmy jestem pełna... podziwu dla profesjonalnej kadry medycznej super obsługa . Bardzo dziękuję ,również za profesjonalną pomoc Pani Paulinie z EGM jestem pełna podziwu ,że od zgłoszenia się minęło tylko 6 dni,a miałam wykonany zabieg .Tak wspaniałej obsługi wszystkim pacjentom polecam Dziękuję i pozdrawiamread more
Ireneusz Felisiak
Ireneusz Felisiak
2019-06-27T08:38:38+0000
W dniu 24 czerwca w klinice Provisus w Czeskim Cieszynie miałem operację usunięcia soczewki i wszczepienia soczewki... sztucznej.Super,profesjonalna obsługa fachowa pomoc.Pełen profesjonalizm,pomoc konsultantki z Europejskiej Grupy Medycznej,super opieka pielęgniarek na miejscu,profesjonalizm lekarzy.Szczerze polecamread more
Wojciech Kania
Wojciech Kania
2019-03-27T14:46:30+0000
W miesiącu marcu 2019r. skorzystałem z oferty EGM w leczeniu zaćmy.Ofertę otrzymałem od przedstawiciela tej... firmy P. Marcina G..Przedstawiono ofertę leczenia wraz z transportem z Gdańska do Cieszyna Czeskiego.Przejazd na miejsce leczenia wraz z noclegiem został przygotowany bardzo fachowo,profesjonalnie.Klinika w Czeskim Cieszynie okazała się profesjonalną lecznicą .Obsługa pracowników rejestracji wspaniała .Badania kwalifikacyjne przez technika bardzo dobra.Lekarze i pielęgniarki bardzo sympatyczne z miłym podejściem do pacjenta.Moje schorzenie było przypadkiem rzadkim ale zabiegł przeszedł szybko i bezboleśnie.Bardzo polecam innym w leczeniu w powyższej KliniceDziękuje i PozdrawiamWojciech K.read more
Dariusz Jedrzejczyk
Dariusz Jedrzejczyk
2019-03-14T15:42:46+0000
Wlasnie wrocilem z zabiegu usuniecia zacmy w klinicie Europejskiej Grupy Medycznej.Wszystko zorganizowane na najwyzszym... swiatowym poziomie.Kontakt z operatorem Panem Marcienm Gesickim byl bardzo super.Nawet po operacji otzrymalem tel z zapytaniem czy wszytko jest ok.W klinice poczawszy od Pan w rejestacji poprzez Panie pielegniarki konczac na zspole lekarzy poprostu bardzo profesjonalnie.Dblaosc o kazdy szczegol i to danie poczucia ze to pachent jest najwazniejszy.Bez dwoch zdan mocno Polecam!!!.I bardzo dziekuje.No i efekt zabiegi przeszedl moje oczekiwania!Jak pieknie widac swiat!Pozdrawiam caly zespol z kliniki!read more
Marcin Barczyk
Marcin Barczyk
2019-02-21T07:47:15+0000
Fachowe podejście do pacjenta. Czas realizacji około tygodnia. Babcia jest bardzo zadowolona. Polecam a szczególnie... Pana Marcina. Wszystko wytłumaczył co I jak, wszystko wiedzieliśmy gdzie mamy jechać co mamy wziąść. Polecam na 200%read more
Danuta Wieczorek
Danuta Wieczorek
2019-02-05T17:55:31+0000
Firma godna zaufania.Polecam każdemu, nie czekajcie.Pani Paulina pomoże .Opieka,transport na wysokim poziomie.
Krystyna Zarska
Krystyna Zarska
2019-01-17T22:02:26+0000
Podoba mi się organizacja, profesjonalizm personelu medycznego. Nawet kierowca busa uprzejmy i pomocny. Ogólnie... polecam każdemu. Jestem bardzo zadowolona. W poniedziałek robiłam drugie oko więc wiem o czym mówię.😊😊😊read more
Zbigniew Chlasta
Zbigniew Chlasta
2019-01-16T14:33:04+0000
W 100% polecam. Pełny profesjonalizm. Zero bólu i stresu. Przemiła obsługa klienta w recepcji kliniki jak i w... gabinetach zabiegowych. Od początku do końca wszystko zapiete na ostatni guzik. Jestem wprost zachwycony. Atmosfera bardzo przyjazna pacjentowi. Tak jak piszą cała operacja trwa ok.20 minut. Przez cały czas pobytu w klinice opiekują się doskonale pacjentem. Mogę przyrównać do opieki w amerykańskim szpitalu a może nawet lepiej. Pełny profesjonalizm w wykonaniu p. Macieja Gesickiego opiekuna pacjenta. Transport do kliniki jak i z bez zarzutu. Zero czekania. Dopasowanie terminu do pacjenta. Cóż więcej wymagać. Wszystko naj,naj.... .Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim w klinice w Cieszynie Czeskim jak i p. Marcinowi. Wracam do Was z drugim okiem jak tylko będę mógł najszybciej. Naprawdę warto skorzystać z ich oferty. POLECAM Z CAŁEGO SERCA. Zbigniew Chlasta -REDA woj. Pomorskie. Zabieg miałem wykonany 14 stycznia 2019 r.read more
Henryk Foszner
Henryk Foszner
2019-01-16T12:05:45+0000
POLECAM BYLO SUPER ORGANIZACJA JAK I ZABIEG
Danuta Dobkowska - Rek
Danuta Dobkowska - Rek
2018-12-19T09:29:45+0000
Właśnie mój mąż Tadeusz wrócił z Cieszyna po zabiegu zaćmy. Jest przeszczęśliwy. Organizacja wyjazdu SUPER.... Opieka, zainteresowanie pacjentem na wysokim poziomie. A najważniejsze to że mówi do mnie: "słuchaj - ja widzę, widzę już wyraźnie". I to nagroda za profesjonalizm lekarzy, kropelki wpuszczamy, odpoczywamy i na razie nie pomagamy w niczym żonie😂😅, a święta za pasem. Dziękujemy pani koordynator opieki pacjenta Paulinie Kornackiej za jej zaangażowanie i dobre rady. Już Was poleciliśmy kolejnej zainteresowanej zabiegiem osobie. DZIĘKUJEMY.read more
Jo Anna
Jo Anna
2018-05-31T05:33:08+0000
Witam chcialam podzielic sie opinia o EMGW imieniu mojej Mamy która byla za zabiegu usuniecia zacmy w... Ostravie.Jestem bardzo zadowolona przed wszystkim z pracy Pana Marcina Gesickiego.Profesjonalnej wspolpracy z pacjentem,szybkich odpowiedziach przez email.W Ostravie wszystko poszlo sprawnie caly proces wlacznie z dokumentacja badaniem wzroku I zabiegem trwal 2 godziny..Dziekuje I polecam EMG!!!read more
Tadeusz Kryszak
Tadeusz Kryszak
2018-03-19T14:29:02+0000
Godna polecenia firma! Profesjonalna, miła i bardzo szybka obsługa. W grudniu ub. r. żona miała operowanie jedno... oko w Ostrawie, w tej chwili przymierzamy się do operacji drugiego oka.read more
Marta Świderska
Marta Świderska
2018-03-15T06:36:04+0000
Witam,chciałabym podzielić się opinią na temat firmy EGM. Załatwienie formalności trwało krótko, moja... teściowa popłakała się ze szczęścia, że widzi. Na zabieg usunięcia zaćmy w Polsce musiałaby czekać 2 lata. Profesjonalne podejście pracowników i ich zaangażowanie sprawia, że człowiek nie jest pozostawiony samemu sobie z problemem. Gorąco polecam i pozdrawiam załogę EGM.read more
Sylwia Błaszczyk
Sylwia Błaszczyk
2018-03-10T13:27:30+0000
WITAM !! KORZYSTAŁAM Z USŁUGI GRUPY MEDYCZNEJ W STYCZNIU 2018 ROKU ZDIAGNOZOWANO U MNIE ZAĆMĘ W GRUDNIU A 9... STYCZNIA BYŁAM JUŻ PO ZABIEGU MIŁA I SZYBKA OBSŁUGA BEZ STANIA W KOLEJKACH . ZAŁATWIAJĄ WSZYSTKO BADANIA WSTĘPNE I KWALIFIKACYJNE DO ZABIEGU ZAWOŻĄ NA MIEJSCE PRZYWOŻĄ Z POWROTEM POLECAM WARTO KORZYSTAŁAM Z OPIEKUNA PANA MARCINA GĘSICKIEGO PROFESJONALNA OPIEKA POZDRAWIAM !!!read more
Sławek Wojciechowski
Sławek Wojciechowski
2018-03-10T12:31:43+0000
Witam polecam tą klinikę i leczenie zaćmy za granicą, profesjonalna obsługa krótki czas oczekiwania na operacje i... refundacja z niz.read more
Aneta Stokes
Aneta Stokes
2018-03-10T11:57:19+0000
Firma godna polecenia: przyjazne, profesjonalne i elastyczne podejście do klienta. Miesiąc po moim pierwszym... telefonie tata był już po operacji. Termin przydzielony mu przez szpital mial na 2021 rok:)read more
Edward Michalski
Edward Michalski
2018-03-07T19:52:05+0000
Anna Mielcarek
Anna Mielcarek
2018-02-23T08:44:28+0000
jestem bardzo zadowolona, kompetentna obsługa, wygodny dojazd, szybkie działanie.
Tomasz Jezierski
Tomasz Jezierski
2017-09-27T14:21:40+0000
W ciągu jednego miesiąca wykonano u mego Taty zabiegi usunięcia zaćmy w obu oczach. Załatwienie wszystkich... formalności odbyło się drogą telefoniczną i mailową. Profesjonalne podejście do klienta przez p.Pawła Chabrzyka. Również w Ostravskiej klinice obsługa pacjenta na wysokim poziomie. Polecam szczerze EGM (szybko, bezproblemowo, zabiegi wykonane ekspresowo i co najważniejsze - pacjent bardzo zadowolony - widzi wszystko jak kiedyś 🙂 ). Nie można pominąć jeszcze dwóch ważnych aspektów:- czas oczekiwania i sfinalizowania zabiegów to ok. 1,5 miesiąca ( zamiast dwudziestu paru w Polsce) - zaoszczędzone pieniądze (porównując z cenami w Polsce).Pozdrawiam zespół EGM, tak trzymać 🙂read more
Kuba Śliwiński
Kuba Śliwiński
2017-08-20T11:36:51+0000
W imieniu Marii z Poznania bardzo dziękuję za miłą i profesjonalną obsługę dotyczącą zabiegu usunięcia zaćmy.
Maria Dziadkiewicz
Maria Dziadkiewicz
2017-05-30T15:43:34+0000
Szczególnie polecam wsparcie Europejskiej Grupy Medycznej Południe, którą reprezentują Pani Sylwia i Pan Piotr... Grzędzińscy - opieka godna polecenia, a zabiegi w wybranych klinikach zrobione profesjonalnie.Serdecznie dziękujęMariaread more
Tomasz Borys
Tomasz Borys
2017-02-18T08:34:20+0000
Polecam bardzo profesjonalne podejście do pacjenta inna kultura personelu poprostu jestem bardzo zadowolony mając... porównanie jedno oko w Polsce jedno w Ostrawie szczególne podziękowania dla Pani Sylwii Grzędzińskiej za sprawne i szybkie załatwienie wszystkiego pozdrawiam Tomasz Borysread more
Amelia Sykus
Amelia Sykus
2016-09-19T19:01:41+0000
Polecę każdemu, kto chce jeszcze zobaczyc rzeczywisty świat w kolorach.
Kamil Adam Wiśniewski
Kamil Adam Wiśniewski
2016-07-30T10:41:26+0000
Polecam 🙂 świetna obsługa, lekarze na światowy poziomie, pełen komfort 🙂
Next Reviews